Güncel Haberler

Ankaragücü’nün yıldızı Garry Rodrigues ‘artık susmayacağım’ diyerek açıkladı! Emre Belözoğlu için olay ifadeler “Benimle derdi var, bitirmeye çalışıyor”

Daha önce Süper Lig'de Galatasaray ve F.Bahçe'de forma giyen, bu sezon da Ankaragücü'nde forma giyen Garry Rodrigues, Trabzonspor maçında kadroya alınmaması üzerine teknik direktör Emre Belözoğlu hakkında tartışmalı bir paylaşım yaptı.

Rodrigues, paylaşımında Emre Belözoğlu'nun elindeki gücü zorbalık konusunda kullandığını belirterek şu ifadeleri kullandı;

“Artık susmayacağım”

“Her hafta çok çalışmama rağmen insanın egosu adına sürekli oynamama izin verilmedi. Son ana kadar elimden gelenin en iyisini yapmama rağmen hala emeğimin karşılığını alamadım. Ligde kalma mücadelesi verdiğimiz bu son derece kritik maçta bugüne kadar sessiz kaldım ve artık sessiz kalmayacağım, sakatlar “Oyuncuların da dahil olduğu kadrodan elenmem bardağı taşıran son damla oldu. benim için devenin sırtını kırdı. “

“ÇOK FAZLA ARTTI”

a54a5cbefa7f4ac3a4b5fc6faec0ef6e

Oyuncu listesini görünce takım arkadaşlarım da oldukça şaşırdılar. Ben bu maç için kanımın son damlasına kadar mücadele etmeye hazırken; Takımıma destek olmak zorunda olduğum bu önemli günde maçı evden izlemek zorunda kalmak benim için çok acı. Geçmişten gelen ve şu anki durumla ya da bulunduğum kulüple hiçbir ilgisi olmayan bu önemsiz tavır beni çok yıpratıyor. Profesyonellikten uzak bir davranışta bulunmamış olmama rağmen bu haksızlığı sebepsiz yere defalarca yaşadım.

“Onun BENİMLE BİR SORUNU VAR!”

34607475

Bugüne kadar uzun süredir benimle kişisel sorunu olan ve gücünü bana kötü davranmak için kullanan biriyle çalışıyordum. Onunla birçok kez iletişime geçmeye çalıştım ama hiçbir şey yardımcı olmadı. Kırgınlığını anlayamıyorum.

“BENİ BİTİRMEYE ÇALIŞIYOR!”

f08749da374d453199990ff3ff23d7d5

Bu şehirde ailemle birlikte çok mutlu olsam da beni yok etmeye çalışan bir insanla kavga etmek beni çok üzüyor.

Kulübümden, takımımdan, taraftarlarımdan uzak durmak; İnsanın egosu yüzünden buna mecbur kalması çok zordur. Bu takım bu şampiyonada kalmalı, takım arkadaşlarımı sonuna kadar destekliyorum. “Senin yanında olamadığım için çok üzgünüm.”

Ben yaşadıklarımı sizlerle paylaştım, artık sıra sizde…”

GOc8NlqWEAAAOKKv

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Fransa'da skandal!  Büyük maç öncesi 20 kişi yaralandıFransa'da skandal! Büyük maç öncesi 20 kişi yaralandı
Gece Yarısı Tahkim Kararı!  Mert Hakan Yandaş...Gece Yarısı Tahkim Kararı! Mert Hakan Yandaş…
Galatasaray maçı öncesi Konyaspor'dan paylaşım!Galatasaray maçı öncesi Konyaspor'dan paylaşım!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu