Güncel Haberler

Başkan Kocaman, “Kültürümüzü yaşatmaya devam edeceğiz” – GÜNDEM

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Uzuntarla Adige Kültür Derneği’ni ziyaret eden Başkan Kocaman’a KBB koordinatörleri Abdullah Köktürk, Nihat Abiş, ilçe başkanı Sadık Yılmaz, kadın ilçe başkanı Elif Durmuş, gençlik ilçe başkanı Nihat Erim Dizdaroğlu eşlik etti. Ziyarette Uzuntarla Adige Derneği Başkanı İbrahim Uygun, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür etti.

CIRCAKE MÜZESİNİ ANLATMAK ÇOK ÖNEMLİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ise şunları söyledi: “Kültürümüz çok zengin. Geçmiş yıllara ait eserlerin korunması çok önemlidir. Burada önemli olan kültürü anlatmak ve yaşatmaktır. Çerkes Müzesi açıldıktan sonra buranın tanıtılması, anlatılması çok önemli. Bizi biz yapan tarihimiz ve kültürümüzdür. “Tarihimizi unutmayalım, kültürümüzü yaşatalım” dedi.

HEPİMİZ KARDEŞİZ

“Hepimiz kardeşiz” diyen Başkan Kocaman, şunları ekledi: “Çok önemli iki müzeyi Kartepe’mize kazandırdık. Önümüzdeki dönemde Kartepe’ye birkaç müze daha gelecek. Kartepe’mize gelen herkesin daha uzun süre konaklamasını sağlayacak yatırımlar yapılıyor. Çabalarınız için teşekkürler. Çerkes kültürünü yaşatmak için atılan her adımda yanlarında olduğumuz değerli Çerkes vatandaşlarımıza bizi ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Kardeşliğimiz daim olsun” dedi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu