Güncel Haberler

Göztepe’nin deplasman rekoru devam ediyor

genişletmek

KAYNAKİHA

Trendyol Süper Lig’in ekiplerinden Göztepe, dokuzuncu hafta maçında Eyüpspor ile karşılaştı. Giallorossi, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan karşılaşmayı 1-0 kaybetti. Bu nedenle deplasmandaki kötü performansını sürdüren İzmir ekibi, şu ana kadar oynadığı 4 deplasman maçında da 3 puan alamadı. Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov da bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Deplasman maçlarındaki fırsatları değerlendiremezseniz puan almanız zorlaşır. “Daha önce elde ettiğimiz zaferleri hak etmeliyiz” dedi.

Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’daki en iyi maçı! Newcastle’da 3 puan…

Deplasmanda çıktığı 4 maçta 2 beraberlik ve 2 yenilgi

Yeni sezon başında taraftarı önünde 3 galibiyet ve 1 beraberlikle mükemmele yakın bir performans sergileyen Göztepe, bu performansını deplasmanda göstermekte zorlanıyor. Şu ana kadar deplasmanda 4 maça çıkan Giallorossi, henüz galibiyet elde edemedi, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Bu dönemde İzmir ekibi, deplasmanda Antalyaspor ve Alanyaspor ile berabere kalırken, Samsunspor ve Eyüpspor’a ise mağlup oldu. Hal böyle olunca Göztepe ilk 9 haftada deplasman galibiyeti sevincini yaşayamadı.

Galatasaraylı Victor Osimhen’in röveşata vuruşu efsane oldu, dünya devlerinin iştahı kabardı!

Göztepe 6 maçtır gol atamadı

Trendyol Süper Lig’de şu ana kadar özellikle hücumda etkili bir performans ortaya koyan Göztepe, 14 golle ligde en çok gol atan takımlar arasında yer alıyor. Şampiyonanın sadece ilk haftasında oynanan Antalyaspor maçında gol atamayan Giallorossi, sonraki dönemde Eyüpspor maçına kadar oynanan 6 maçta 14 gol atarak maç başına ortalama 2,3 gol kaydetti. Dün oynadığı Eyüpspor maçında fileleri bulamayan İzmir ekibi, 6 karşılaşmanın ardından gol atamadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst’un Konyaspor maçı öncesi son görüşmesi!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu