Güncel Haberler

Halil Umut Meler 2 golü de iptal etti, Belçikalılar ayaklandı, Lukaku çılgına döndü! UEFA paylaşımını sildi2024 Avrupa Şampiyonası

EURO 2024'te Türkiye'yi temsil eden Halil Umut Meler, turnuvanın üçüncü gününde oynanan Belçika-Slovakya maçında düdük çaldı. Meler'in yardımcıları ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy'du.

Maçın dördüncü hakemi Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Serdar Gözübüyük olurken, VAR görevini Alman Bastian Dankert, AVAR görevini ise Alper Ulusoy ile Alman Marco Fritz üstlendi.

BÜYÜK SÜRPRİZ

Maç, 7. dakikada Schranz'ın ayağından gelen golle Slovakya 1-0 sona erdi ve turnuvanın ilk büyük sürprizi yaşandı.

HALİL UMUT MELER 2 GOLÜN İPTALİ

Halil Umut Meler, maçın 56. dakikasında özellikle Belçikalıların tepkisini çeken bir karar verdi. Yıldız Lukaku'nun sol taraftan ceza sahasına pası verirken, VAR incelemesinin ardından gol geçersiz sayıldı.

Öte yandan maçın 86. dakikasında topu ağlara gönderen Lukaku'nun bu golü, VAR incelemesinin ardından elle müdahale nedeniyle geçersiz sayıldı.

YOĞUN LUKAKU REAKSİYONU

GQSqvGyWIAAjZEZ

Meler'in kararı sosyal medyada da günün konuşulan konusu olurken, maçta birçok net gol kaçıran ve golleri geçersiz sayılan Lukaku, Meler'e yoğun tepki gösterdi.

UEFA YAYININI SİLDİ

GQStUVBWwAACLoX

UEFA'nın resmi X hesabı şu paylaşımı yaptı: “Halil Umut Meler'i ilk Avrupa Şampiyonasında görmek harika!” İfadeler kullanılırken daha sonra bu paylaşımı sildi.

Euro 2024 canlı sonuçları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bursaspor'un yeni teknik direktörü oldu!  Eski oyuncu 6 yıl sonra geri döndüBursaspor'un yeni teknik direktörü oldu! Eski oyuncu 6 yıl sonra geri döndü
Yıldız'dan ilk kez!  Romanya harika başladıYıldız'dan ilk kez! Romanya harika başladı
Ukraynalılar sahaya böyle çıktı!  Tribünler dakikalarca alkışladı.Ukraynalılar sahaya böyle çıktı! Tribünler dakikalarca alkışladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu