Güncel Haberler

Maiden yarışında büyük kaza! Apranti ve jokey yaralandı, yürekler ağza geldi…Diğer Sporlar

3 yaşındaki Arap atlarının yarıştığı 1000 metrelik çimenlik parkurda gerçekleştirilen yarışta, virajın alınıp son düzlüğe gelindiğinde 'Rüstem Nizan', kontrol altında 'Luxor Boy' taylarının arasında mahsur kaldı. Jokey Vedat İbiş ile “Lord Şahi”nin bindiği jokey Hisman Çizik'in bindiği tay, aday gösterilen tay düştü.

Rüstem Nizan, Luxor Boy'a çarptı ve çırağı Fatih Sultan Mehmet Sansar kum piste fırladı. Sansar'ın ardından gelen “Zafere Koşuyor” adlı tay da jokeyi Mehmet Keskin'i kaybetti.

Keskin'in yarıştığı tay, çırak Sansar'a çarptı ve Sansar piste yığıldı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Kazanın hemen ardından yarış pistinde bekleyen sağlık ekipleri jokeylerin yardımına koştu. Apranti Fatih Sultan Mehmet Sansar ambulansla hastaneye kaldırılırken, jokey Mehmet Keskin de hipodromda tedavi altına alındı.

gdfg

Günün ikinci yarışında ise çırak Furkan Çetin “Furkanmert” isimli taya bindi. Fatih Sultan Mehmet Sansar'ın hastanedeki tedavisinin devam ettiği bildirildi.

(DHA)Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayınlanmıştır.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Arda Güler bu kez özel hayatıyla gündemde!  Evlilik sorusu yanıtlandıArda Güler bu kez özel hayatıyla gündemde! Evlilik sorusu yanıtlandı
Sergen Yalçın'dan veda açıklaması!Sergen Yalçın'dan veda açıklaması!
Wanda Nara'nın yürek hoplatan paylaşımı...Wanda Nara'nın yürek hoplatan paylaşımı…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu