Güncel Haberler

Başına geleceklerden habersizce yürüyordu! Jandarma bir anda düğmeye bastı, suç makinesi böyle yakalandı

Diyarbakır'da 4'ü “kasten öldürme” olmak üzere 45 suçtan aranan Engin A. (48), Kriminal Araştırma Timi'nin (JASAT) düzenlediği operasyonla 11 yıl sonra saklandığı evden çıkarken yakalandı.

BİRÇOK ÖRGÜT ÜYESİ TUTUKLANDI

Polisin 2013 yılında kentte düzenlediği operasyonda toplumda korku ve panik ortamı yaratmayı fırsat bilen 22 suç örgütü üyesi tutuklandı.

_61273 (2)

KARIŞMADIĞI HİÇBİR SUÇ YOKTUR

O dönemde yürütülen soruşturmada, firari örgüt üyesi Engin A., Rifai Burak ve Şaban Ayazgün adlı kişileri kasten öldürmek, 8 tehdit, 1 ateşli silahla yaralamak, 1 suikast hazırlığı yapmakla suçlanıyordu. silahlı saldırı, 3'ü yağma, 2'si hürriyetten yoksun bırakma, 12'si narkotik, 2'si mal sevkıyatı, 2'si sözleşmeleri bozma, 3'ü gümrükte kaçak telefon ele geçirme ve 4'ü sahte telefon bulundurma olaylarına karıştığı belirlendi. İD.

_61273 (5)

JASAT ekipleri Engin A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

_61273 (4)

TAKİBİ TAKİP EDİLEN FİRMA ŞÜPHELİ EVİNDEN ÇIKARKEN YAKALANDI

Yapılan çalışmalarda Engin A.'nın saklandığı ev belirlendi. 11 yıl 3 ay 26 gündür kaçak olan Engin A., emniyette önlem alan ekipler tarafından evden çıkarken yakalanarak tutuklandı. yol.

_61273

Genel Bilgi Tarama (GBT) sürecinde Engin A. hakkında 2'si “kamu görevlisine direnmek ve görevini yerine getirmemek”, 2'si “kasten öldürme” olmak üzere 4 emsal kararın daha olduğu ortaya çıktı.

_61273 (1)

Jandarmadaki işlemlerinin ardından güvenlik önlemi alınarak adliyeye sevk edilen Engin A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

_61273 (3)

(DHA)Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kanını ve dışkısını suya döktü!  Bayram öncesi iğrenç görüntülerKanını ve dışkısını suya döktü! Bayram öncesi iğrenç görüntüler
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi!Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi!
Tıp tarihinde nadir görülen bir olay: İlk kez 22 yaşında bir doktor tanık oldu!  Korkudan doktora gidemedi, dayanılmaz boyutlara ulaşmıştı.Tıp tarihinde nadir görülen bir olay: İlk kez 22 yaşında bir doktor tanık oldu! Korkudan doktora gidemedi, dayanılmaz boyutlara ulaşmıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu