Güncel Haberler

Karın ağrısıyla geldi, böbreğinden 35 cm’lik kitle çıktı! “Duyunca çok şaşırdım”

Gaziantep'te yaşayan 65 yaşındaki Saliha Tanrıverdi, karın ağrısı ve şişlik şikayetiyle Gaziantep Şehir Hastanesi'ne gitti ve böbreğinde kitle tespit edildi. Ürologlar tarafından ameliyata alınan hastanın böbreğinden yaklaşık 35 cm'lik kitle çıkarıldı. Başarılı geçen operasyonun ardından hasta sağlıkla taburcu edildi.

“MÜDAHALEMİZİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Zor bir ameliyatı başarıyla tamamlamanın mutluluğunu dile getiren Gaziantep Şehir Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Hasan Güngör, şunları söyledi: “Hastamız karın ağrısı ve şişlik şikayetiyle kliniğimize geldi. Yaptığımız muayeneler sonucunda hastada sağ böbrek çevresinde başlayan ve sağ karnı tamamen dolduran büyük bir kitlenin bulunduğunu tespit ettik. Bunun üzerine hastamıza ameliyat olması gerektiğini anlattık ve hazırlıkları tamamladıktan sonra onu ameliyathaneye aldık. Ameliyat sırasında kitlenin büyük damarları çevrelediğini gözlemledik ve çevredeki damar ve organlara zarar vermeden kitleyi dikkatli bir şekilde çıkardık. Onu patolojiye gönderdik. Hastamız bize başından beri güvendi ve bunun sonucunda ekibimizle birlikte ameliyatı başarıyla gerçekleştirdik. Ameliyat sonrasında hastamız tekrar yürümeye ve yemek yemeye başladı. Sağlık durumu oldukça iyidir. İyileşerek taburcu oluyoruz dedi.

Üroloji Uzmanı Dr., hastadan çıkarılan 35 cm'lik kitlenin şu anda çıkarılmaması halinde ileride çıkarılamaz hale gelebileceğini söyledi. Asaf Demirbağ “Hastada tespit ettiğimiz kitle hayati damarlara yapışıktı. “Bu nedenle zor bir ameliyattı ama çok şükür başarılı oldu” dedi.

Üroloji uzmanı Dr., başarılı bir ameliyatla çok büyük bir kitlenin çıkarıldığını vurguladı. Sinan Atkin, “Hastanın böbreğinde tüm organları iten 35 cm'lik kitle oluştu. Böyle bir ameliyatın hastanemizde başarıyla gerçekleştirilmesi çok değerli, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Hastamızın iyileşmesi hepimiz için çok sevindirici” dedi.

“Karnımdan bu kadar büyük bir kitlenin çıkarıldığını duyduğumda çok şaşırdım”

AW213536_02

Karın ağrısının geçmesiyle rahatladığını kaydeden Saliha Tanrıverdi, şöyle konuştu: “4 aydır karnımda ağrı ve şişlik vardı. Birçok ilaç tedavisi gördüm ama hiçbir faydasını görmedim. Şikayetlerim artınca Gaziantep Şehir Hastanesine gittim. Genel cerrahiye başvurdum. Beni üroloji kliniğine yönlendirdiler. Hasan Bey böbreğimin çevresinde tümör olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve ameliyat oldum. Karnımdan bu kadar büyük bir kitlenin çıkarıldığını duyunca çok şaşırdım. Allah'a şükür hiçbir şikayetim kalmadı. Sağlıkla taburcu olacağım. “Doktorlar ve sağlık çalışanları çok çalıştı” dedi. (İHA)

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Çocukken evlenmiş, kuzeninin hıncını çıkarmış, kocasından şiddet gördüğü için kaçmış, bu kez de ağabeyinden dayak yemiş.Çocukken evlenmiş, kuzeninin hatasıymış, kocasından şiddet gördüğü için kaçmış, bu kez de ağabeyinden dayak yemiş.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzyıllar geçse de darbecileri unutmayacağız, affetmeyeceğizCumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzyıllar geçse de darbecileri unutmayacağız, affetmeyeceğiz
Şok anlar!  Hayatını ihmal ettiŞok anlar! Hayatını ihmal etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu