Güncel Haberler

Nigel Hayes Davis: ‘Hiç kimse yenilmez değil’ – Son Dakika Spor Haberleri

Sarı-lacivertli takımın oyuncusu Nigel Hayes-Davis, Panathinaikos'un yarın Fenerbahçe Beko ile oynayacağı maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli Nigel Hayes-Davis, ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. “Kimse yenilmez değildir. Fenerbahce taraftarını gururlandırmak için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

''BİZE GÜVENİ VERDİ''

Tecrübeli oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Beyefendi geldiği ilk günden itibaren bize büyük güven verdi. Rekorlara gelince, o dönemde çok iyi bir ay geçirdik. Büyük takımlara karşı çok önemli başarılar elde ettik. Bireysel rekorum: çok güzeldi, ama önemli olan hepimizin takım olarak burada bir arada olmasıydı.” “Sonuçta Final Four'da 1 puan farkla da olsa ne olacağını tahmin edemezsiniz, önemli olan kazanmaktır.” dedi.

“EN ZORLA MÜCADELE EDEN KAZANIR”

Nigel Hayes-Davis, en çok mücadele edenin kazanacağını söyledi. “Burada önemli olan keyif almak, nerede olduğumun farkına varmak ve bundan keyif almak, ama mütevazi olmak lazım. Final Four'dayız, detaylar önemli. Kim topu daha iyi atacak, kim topa ulaşacak? En iyi ribaundlar, kaybettiğinizde o top için kim daha çok mücadele edecek? Bu benim ikinci F4'üm olacak, daha önce Barselona'da yaşadım, en iyi performansımı göstereceğim diye düşünüyorsunuz. Bazen antrenman yaparsınız ve maç günü gelir, maç gününde en önemli şey yapılan işi sahaya yansıtmaktır: “Kazanmamıza yardımcı olacağım ve pazar günü final oynayacağız”. değerlendirmesini yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu