Güncel Haberler

Ailenizin Favorisi: Restoran Tarzı Patates Restoranı – Son Dakika Girme News

Patates yemeğiTürk mutfağıEn popüler klasiklerden biridir. Domates ve baharatlarla birleştiğinde, masalara lezzet ve memnuniyet katarak et ve patateslerin zarif uyumu. Pratik adımlarla hazırlayabileceğiniz bu yemek, pirinç veya ekmek ile servis edilirse aile masaları ve konuklar için vazgeçilmezdir. Kuyu, Bu yemeği nasıl hazırlayabilirim, ailenizin favorisi nedir? İşte Restoran -Stil Et Patates Yemeği için Restaurant …

Malzeme

  • Küp veya kuzu eti ile 400 gram sığır eti
  • 4-5 parça orta patates
  • 1 Soğan
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 domates (rendelenmiş) veya 1 çorba kaşığı domates salçası
  • 1 bardak su
  • Tuz, karabiber, isteğe bağlı kekik veya biber biber

Yapı

  1. Zeytinyağını tencereye alın, meyve suyu dokunana kadar doğranmış etler ve kahverengi ekleyin.
  2. İnce doğranmış soğanı ekleyin ve güle kadar kızartın.
  3. Rendelenmiş domates veya makarna ekleyin, birkaç dakika kahverengi.
  4. Tuz ve baharatlarla tatlandırılmış, doğranmış patatesleri tencereye soyun ve ekleyin.
  5. Suyu ekleyin ve patates ve et orta ateşte yumuşayana kadar yaklaşık 25-30 dakika pişirin.
  6. Pirinç veya ekmek ile sıcak servis yapın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu