Güncel Haberler

Fatih Altaylı’dan dikkat çeken Kılıçdaroğlu açıklaması: Kemal Bey benim için ‘gizli AKP’li’ dedi

Gazeteci Fatih Altaylı’dan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çeken açıklamalar geldi. YouTube kanalında 14 Mayıs genel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Altaylı, Kılıçdaroğlu için “Kazanamayan adaydı” dedi.

Bunu seçimlerden önce defalarca yazdığını iddia eden Altaylı, şunları söyledi: “Bunu söylediğimde Sayın Kemal bana ‘Bu AKP’nin gizli üyesidir’ dedi. Sonra da birlikte çalıştığımız gruba şöyle dedi: ‘alo holding ‘ ya da böyle bir şey.” dedi.

Fatih Altaylı şu açıklamalarda bulundu:

“Kazanamayan aday Sayın Kılıçdaroğlu’ydu. Bunu seçimlerden bir yıl önce yazmıştım. İlk olarak Mayıs 2022’de yazdım, sonra Eylül veya Ekim 2022’de tekrar yazdım. Bunu söylediğimde Kemal Bey bana o zaman şunu söyledi; “Bu AKP’nin gizli üyesidir” dedi. O sırada birlikte çalıştığımız gruba “merhaba holding” falan dedi.

“KILIÇDAROĞLU’NUN BİRÇOK ZAYIF NOKTASI VARDI”

Peki ne söyleyebilirim? Kılıçdaroğlu’nun sosyal zaafları çoktu. Bu güvenlik açıkları varsa vardır. “Hayır” diyerek bunları kaldıramazsınız. Keşke bazıları olmasaydı ama vardı ve bu çok açıktı.

“MANSUR YAVAŞ YAVAŞ KAZANACAK”

Kılıçdaroğlu’nun etrafında bir grup var. Bunlar bir çıkar çetesi; ya Kemal Bey’i kullandılar, ya da Kemal Bey kullandı, bilemiyorum. Kim kimi kullandı bilmiyorum ama uygulaması yanlıştı. Mansur Bey’in söyledikleri doğruydu, yani ‘Mansur Yavaş’ kazanacaktı.”Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

ChefGPT
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Akşener'in esnaf ziyaretinde arbede!  Pankart asmak istediğinizde...Akşener’in esnaf ziyaretinde arbede! Pankart asmak istediğinizde…
Ailesi tarafından şeytani bir ritüel sırasında öldürüldü. Ailesi tarafından “gizli altın mezar” için şeytani bir ritüel sırasında öldürüldü:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Mehmet Ağar karşıladı!Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Mehmet Ağar karşıladı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu